vrijdag 14 oktober 2011

De Haagse Formatie ZiRe is aan Zet!

a
 a
G-Voiz is een singer, songwriter en acteur, geboren Rotterdammer, getogen Hagenees en is van Surinaamse afkomst. Zingen zit bij G in het bloed en heeft een eigen sound wat hij zelf graag omschrijft als ‘R&G’.Hij hing altijd al met ZiRe en maakten apart van elkaar muziek, maar sinds September 2010 is G-Voiz echt ingestapt bij ZiRe.





Renato is geboren in Suriname en woont nu in Den Haag. Met ruim 10 jaar aan ervaring met de vele aspecten die muziek te bieden heeft, is hij nu zeker van zijn zaak. ZiRe is echt, ZiRe is puur, Zire brengt vernieuwing. Muziek was voor hem de juiste therapie om in de moeilijke periodes zijn hoofd nuchter te houden. Deze passie bleef echter groeien en hij besloot om zijn muziek te delen met een select groepje mensen. De uitkomst en doeleinden zijn duidelijk, 2000ZiRe , ZiReVisie, uniek , verfrissing, ZiRe.



Prokrea is afkomstig uit Ghana en wonende in Den Haag. Hij is  vanaf zijn 10 al bezig met alles waarin hij creatief en los mag zijn. Sinds de afgelopen twee jaar heeft hij zich vol energie gestort  in de theaterwereld. Na een aantal succesvolle theatervoorstellingen en reclame-spotjes kan hij nog steeds niet stil blijven zitten. In zijn ontwikkeling vormt muziek de grootste passie in zijn leven. Drie maanden na de geboorte van ZiRe kwam Renato via een oud collega  in contact met Prokrea. De rest is geschiedenis


DJ L’Brute is de vaste DJ van ZiRe en daarnaast ook solo te boeken door clubs/feesten etc. Ook is hij een onderdeel van de Wreckonize agency. In het jaar 2011 zal L’Brute niet alleen mixtapes droppen, maar ook feesten organiseren. L’Brute maakt snelle stappen en maakt vaak ook deel uit bij het proces van het maken van de tracks, waar hij vaak met goede ideen komt.




-----------------------------------------------------------a
 ------------a

ZiRe - Schaakstuk Mixtape (2010)




01. Welkom
02. Gekofzo
03. Geen oog voor de tijd (feat. Amier Papier)
04. Maak kennis
05. Esta
06. Blijven
07. Er was een een tijd (feat. Kingsize & Mula)
08. W8 ff
09. A-sjemenou
10. Wie
11. Kaper
12. Fools
13. Onderweg (feat. Kingsize)



Download de Schaakstuk Mixtape    Hier   of     Hier










Voor meer info over Zire ga naar http://www.ziremusic.nl/

Geen opmerkingen: