zondag 4 maart 2012

Losse tracks en Exclusive tracklek van Pper

aa
De Heds die al een tijdje bekend zijn met het talent wat in Nederland rondloopt, zal Pper vast nog herkennen uit de tijd toen hij nog de Alias M-Pro tot zich droeg. Maar tijden veranderen en zo ook deze man! Behalve dat zijn geluid volwassener is geworden, heeft hij zich ook sterk ontwikkeld als Solo-Artiest met een heel eigen geluid! Het typische Zwoele licht krakende rauwe stemgeluid van de man is nog beter in balans en zijn Mcìng Skills op een niveau zoals een Pro Beaamt! Om al vast een voorproefje te geven van de man, kan je hieronder een Viertal tracks verkrijgen! Er zit ook een Verse Gelekte track bij ''Pper - Met jou'' , Waarvan DHB de Primeur heeft en Exclusief hier als eerste te downloaden is. Binnenkort mogen jullie ook nog het Interview verwachten wat ik met Pper had en mischien nog wat Leks! So keep in Touch!




Pper - Met jou (Gelekte Track)
Pper - Haha (Prod. by p.Apebeatz)
Pper - Sensi (Prod. by Pper)
ML - Main Man ft Pper (Prod. by p.APE)




Download het Viertal Tracks    Hier     of     Hier


-----------------------------------------------------------------------

Update Post:


ML & Pper  zijn samen bezig aan een album. Afgelopen week lieten de heren via twitter de eerste track van dit album lekken genaamd 'Johnnie Cash'. De productie is gedaan door Kidknows. Het album gaat 'Midden Oosten' heten en staat gepland voor eind 2012. Volg ML & Pper op twitter (@IkBenML, @Pper_HP) om op de hoogte te blijven van verdere ontwikkelingen.



Dowload de Track Johnnie Cash     Hier     of      Hier








------------------------------------------------------------------------------


Update Post : Pper - Cheap Thangz (Prod by Snapze)


Ex-Hof van Jaeden Member Pper laat vandaag weer `n Dikke track naar buiten voor de hongerige heds.Laat je meevoeren door de zwoele groove en flow van deze man en trek de track hieronder naarbinnen!



Download Cheap Thangz    Hier    of    Hier
  











Voor meer info over Pper ga naar http://www.twitter.com/Pper_vd_Sloot

1 opmerking:

rico zei

Damn wat is HAHA een gruuuwlijk nummer. Pper is een baas